Praktijk Broersen

Over P.E. Broersen

Bedrijfsarts P.E. Broersen is vanaf 1991 werkzaam als bedrijfsarts.  Vanaf 1999 is zij geregistreerd. Zij doet alle benodigde dingen om de registratie te behouden.

Zij is als bedrijfsarts werkzaam geweest voor een aantal instellingen van Justitie. Zij werkte daar mee in een intensief verzuim project met als doel het ziekteverzuim te beheersen bij deze instellingen.

In de loop der jaren is zij werkzaam geweest voor veel verschillende soorten bedrijven, onder ander verschillende ziekenhuizen, onderwijs, zakelijke dienstverlening, industrie.

Zij heeft ervaring in omgaan met infectiepreventie, vaccinaties, stralingsbelasting, fysieke belasting, psychosociale belasting, ergonomie van de werkplek beoordelen.

Naast het werk als bedrijfsarts werkt zij vanaf 2012 ook als arts Muskuloskeletale Geneeskunde. Dit maakt dat haar kennis van het bewegingsapparaat boven gemiddeld is. Deze kennis gebruikt zij om mensen te onderzoeken en te adviseren over de mogelijkheden om tot herstel te komen. De personen die zij ziet als bedrijfsarts zal zij niet zelf behandelen.